Leave Your Message
E mafai e le TCE Tin ona fa'apitoa e A'e i se Tausaga Fou Manuia

Tala Fou a le Kamupani

E mafai e le TCE Tin ona fa'apitoa e A'e i se Tausaga Fou Manuia

2024-03-29

TCE.jpg


Jiangxi Xingmao Packaging Products Co., Ltd. (TCE Tin can expert) na faailogaina le amataga o le tausaga 2024 i se amataga fiafia ma le fiafia i le aso 18 o Fepuari, e pei ona faamanatuina ai le toe amatalia o galuega faaletausaga ma se faasologa o gaoioiga masani ma anoa. Na faatumulia le aso i le agaga o le faamoemoe ma le naunautai, ma faatulaga ai le tulaga mo se tausaga manuia ma le manuia.


Na amata le aso i le leo fiafia o mea faapapa, e fai ma faailoga o le faamoemoe o le kamupani e tafiesea le le lelei ma valaaulia i se manuia mo le tausaga a sau. Na potopoto tagata faigaluega e molimauina lenei vaaiga masani, e faʻaalia ai le faʻafouina o le malosi ma le agaga i totonu o le kamupani.


Can-Manufacturers.jpg


O le Ofisa Sili o Pulega Mr. You na fofogaina se lauga fa'alototele, fa'ata'otoina ai sini mata'utia a le kamupani mo le tausaga o i luma. Na ia fa’amamafaina le fa’amoemoe e ausia le 30% o le si’itia o le fa’atau, ae fa’ailoa ai fo’i le fa’amoemoe le maluelue a le kamupani i le saogalemu o le gaosiga ma le tulaga lelei o oloa. O upu a Mr. You na matua'i loloto i le 'au, ma fa'atupuina ai se lagona o le fa'amoemoe ma le ta'avale i le aufaigaluega.


O se faailoga o le agalelei ma le manuia, na tufatufa atu ai teutusi mumu i le aufaigaluega, e faailoga ai le manuia ma faamanuiaga mo le tausaga oi luma. O lenei tu masani o le fefaʻasoaaʻi o pepa mumu e atagia ai le faʻamamafa a le kamupani i le faʻaleleia o se siosiomaga lelei ma manuia galuega, lea e faʻatauaina ma talisapaia ai tagata taʻitoʻatasi.


Metal-Can.jpg


Na taualuga le aso i se faatasiga faamafanafana loto i le faleaiga, lea na potopoto faatasi ai tagata faigaluega mo se taumafataga o le aoauli. O lea na maua ai se avanoa mo tagata uma e malolo ai, fusifusia, ma mafaufau i mea na ausia i le tausaga talu ai aʻo tulimatai atu i luitau ma avanoa o loʻo i luma. O le siosiomaga o se tasi o le fealofani ma le lotogatasi, na faʻaalia ai le agaga malosi o le galulue faʻatasi ma le galulue faʻatasi i totonu o le kamupani.


Jiangxi Xingmao Packaging Products Co., Ltd., faʻatasi ai ma ona fale gaosi oloa faʻaonapo nei e lua, e aofia ai le Dongguan Xingmao Canning Technology Co., Ltd i le itumalo o Guangdong ma Jiangxi Xingmao Packaging Products Co., Ltd i Ganzhou City, le itumalo o Jiangxi, ua faʻavaeina o ia o se o lo'o ta'imua le tu'uina atu o oloa fa'apipi'i tinplate, e aofia ai apa suau'u kuka, apa kofe, apa u'amea lubricating, apa vaila'au, ma mea fa'aoga o apa. O fale fa'aonaponei a le kamupani e aofia ai le lautele o le sili atu i le 30,000 sikuea mita ma fa'amaualuga le 10 atunu'u laina otometi gaosi oloa, 10 semi-autometi laina gaosiga, ma sili atu i le 2000 seti o ituaiga eseese.


Metal-Can-Manufacturers.jpg


Fa'afaigaluegaina sili atu i le 200 tagata tuuto, Xingmao Packaging Products Co., Ltd. fa'amaualuga ia lava i luga o se 'au autu ma 25 tausaga o le poto masani i le pisinisi tu'uapa, mafai ai le gafatia faaletausaga o le 50 miliona iunite ma se feso'otaiga i le lalolagi atoa o paaga fa'aaloalogia. O le filosofia pisinisi a le kamupani o loʻo faʻataʻamilo i le "pulega mo le lelei, lelei mo le ola, fou mo le atinaʻe," lea na mafai ai ona faʻamautu se tulaga taʻutaʻua i totonu o le alamanuia, fausia se igoa taʻutaʻua, ma maua le faʻatuatuaga a le lautele o tagata faʻatau.


tin-Can-Manufacturers.jpg


O le amataga o le tausaga fou i le Jiangxi Xingmao Packaging Products Co., Ltd. o loʻo faʻaalia ai le tautinoga le maluelue a le kamupani i le tulaga lelei, faʻafouina, ma le manuia faʻatasi. Faatasi ai ma se vaaiga manino, taʻitaʻi faʻamaoni, ma se aufaigaluega tuuto, ua sauni le kamupani e faʻataunuʻuina ana sini, faʻaauau lana ala agai i luga, ma ausia tulaga maualuga fou i le tausaga 2024 ma tua atu.